x
NederlandsFrançais
nl
Nieuws10.09.2024

Vacature ÖkoFEN Belgium - Medewerker communicatie & marketing

Ben jij een creatief brein met een vlotte pen? Heb je een passie voor duurzaamheid en groene energie? Heb je een commerciële feeling? Wil je werken in een klein, enthousiast team waar jouw ideeën écht impact hebben? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wie zijn wij?
ÖkoFEN is dé pionier op het gebied van moderne pelletverwarming en groene energie. Met meer dan 15 jaar ervaring in België en Nederland, zijn we op zoek naar iemand die onze innovatieve producten - van pelletketels tot warmtepompen - op een inspirerende manier kan communiceren.

Wat ga je doen?

Sociale media: Je bedenkt en creëert posts voor Facebook, LinkedIn en blogs die onze klanten en partners boeien en enthousiasmeren.
Marketingcampagnes en advertenties: Je ontwikkelt creatieve campagnes die inspelen op de actualiteit rondom groene energie, ecologie en duurzaamheid.
Allround content creator: Van flyers tot brochures, jij draait je hand niet om voor visuele en tekstuele creaties. Daarbij gebruik je tools zoals Canva, Indesign en Figma.
Website: Je zorgt ervoor dat onze website hoog scoort in zoekmachines door deze continu te optimaliseren voor betere vindbaarheid en zichtbaarheid.
Groeien in Wallonië en Nederland: Je helpt ons marktaandeel in Wallonië en Nederland verder uit te breiden door slimme marketinginspanningen.

Jij hebt:

  • Een creatieve geest en een passie voor groene energie.
  • Een vlotte pen die creatief en duidelijk kan communiceren.
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en/of Frans (Engels/Duits is een plus!).
  • Ervaring met tools als Canva, Indesign en Figma.
  • Een goed gevoel voor humor en een gezonde dosis vindingrijkheid met proactieve "make it happen"-mentaliteit, en een optimistische instelling.

Ook als je niet aan alle eisen voldoet, maar ervan overtuigd bent dat jij de juiste kandidaat bent, moedigen we je aan om te solliciteren. Wij waarderen initiatief en out-of-the-box denken. Diversiteit in achtergronden, vaardigheden en perspectieven verrijkt ons team, en we staan open voor het verkennen van mogelijkheden.


Waarom ÖkoFEN?
Bij ons werk je niet alleen aan het promoten van producten die bijdragen aan een duurzame toekomst, maar maak je ook écht impact. We werken met een klein, hecht team waar creativiteit en menselijkheid centraal staan. Onze automatische pelletketels en slimme warmtepompen helpen het klimaat te beschermen - en jij kunt daar deel van uitmaken.

Wat bieden wij jou?

  • Een dynamische werkomgeving in Kuurne met een horizontale bedrijfsstructuur in een groeiend bedrijf.
  • Samenwerken met een team van 8 fijne collega's en nauwe synergie met de 3 andere bedrijven waarmee we ons passiefkantoor delen (Zuderwind, Stroomop en FORT07).
  • Een aantrekkelijk salaris inclusief tal van extra's zoals:
  • Een laptop (Mac of PC) met professionele software.
  • Maaltijdcheques en ecocheques.
  • Hospitalisatie- en groepsverzekering.
  • De mogelijkheid om diverse opleidingen te volgen om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Een (elektrische) bedrijfsfiets en kilometervergoeding voor je woon-werkverkeer.

Wat bieden wij nog meer?

Veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je ideeën uit te voeren en te experimenteren in een sector die écht een verschil maakt voor het klimaat.

Klaar om samen met ons de wereld te veranderen? Stuur je CV en motivatie naar karel@okofen.be en maak binnenkort deel uit van ons ÖkoFEN-team. Samen bouwen we aan een groenere toekomst!