x
NederlandsFrançais
nl
Nieuws23.08.2024

Welkom Ludovic!

Dag Ludovic, welkom bij Stroomop!


Wie ben je?
Mijn naam is Ludovic, ik ben 56 jaar en ik ben getrouwd met Florence. Samen hebben we twee kinderen: Raphael (26 jaar) en Lisa (20 jaar). In mijn vrije tijd speel ik golf en werk ik in de tuin, twee activiteiten die me zowel rust als energie geven. 

Hoe ben je bij Stroomop terechtgekomen?
Voor mijn aanstelling bij Stroomop werkte ik als district manager bij een firma die gespecialiseerd is in industrieel onderhoud. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging kwam ik toevallig jullie vacature op LinkedIn tegen. Het betrof een functie als commercieel verantwoordelijke voor Wallonië. De job om kwaliteitsproducten te verkopen sprak mij meteen aan, ondanks de uitdagingen die hier soms bij komen kijken. Na een gesprek met Wim en Ludwig voelde ik meteen een klik. Hun visie en hun horizontale organisatiestructuur overtuigden me om de stap te zetten. Met mijn achtergrond in zowel verkoop als inkoop was ik ervan overtuigd dat deze functie perfect bij mij zou passen. 

Wat zullen je taken precies zijn?
Ik zal voornamelijk bestaande klanten bezoeken, want ze hebben allemaal specifieke behoeften. De ontwikkeling van RIKA-producten staat ook op mijn planning. Met mijn 35-jarige carrière kan ik inschatten wat er primeert en wat er extra aandacht nodig heeft. Prospectie is een andere prioriteit, vooral om nieuwe handelaars aan te trekken, aangezien steeds meer consumenten pelletverwarming in overweging nemen gelet op de economische en ecologische voordelen. 

Hoe heb je je eerste dagen bij Stroomop ervaren?
Mijn eerste dagen zijn heel goed verlopen. Het team heeft mij met open armen ontvangen en mijn collega's waardeerden de pralines die ik had meegebracht. Iedereen is erg behulpzaam en bereid om ideeën te delen. Bovendien heb ik interessante opleidingen gekregen van verschillende collega's, wat me nog meer motiveert om aan de slag te gaan en de dealers te ontmoeten. 


We wensen je veel succes en plezier in je nieuwe functie, Ludovic!